548008
Binnenland

Online gids voor Frankrijk en Italië

Leukste campings voor kids

Voor een geslaagde kampeervakantie met kinderen is goed vermaak misschien wel het allerbelangrijkst. Op een nieuwe website kunnen ouders zien welke campings in Frankrijk en Italië het kindvriendelijkst zijn.

Voor sommige ouders is het niet zo nodig, voor andere is het juist een harde eis dat de camping van hun keuze uitblinkt in animatievoorzieningen. Maar één regel geldt sowieso: als de kinderen het naar hun zin hebben dan hebben ouders het óók naar hun zin.

Op Kids-Campings.nl staan een top-10 en regio-overzichten, waar je ook de beoordeling van het kindervermaak door campinggasten kan lezen. Ook kun je zoeken op extra vormen van vermaak en staat er algemene informatie over de  camping.

De site geeft verder informatie over waarop je kan letten bij je keuze van een camping die het best bij de wensen en gezinssamenstelling past. Kids-Camping.nl is een initiatief van Team4Animation, een werving- en selectiebureau voor animatiepersoneel.

Op het moment van schrijven worden zo'n 100 campings in Frankrijk en Noord-Italië vermeld met Nederlandstalige animatievoorzieningen. Dat kan variëren van een- of twee animateurs op kleinere campings tot volledige teams op de grotere.