Nieuws
548514
Nieuws

Kevin Bacon wil meer naakte mannen op het doek

Acteur Kevin Bacon vindt het tijd voor meer naakte mannen op beeld in Hollywood. Hij ziet dat er steeds meer vrouwelijk naakt in films te zien is, maar de mannen blijven achter...

Bacon, die erg bekend is door zijn rol in The Following, vindt het opvallend dat alleen vrouwen helemaal bloot te zien zijn in Hollywood films. Hij grapt tegenover Mashable dat het tijd is dat mannen hun broek laten zakken.

Terwijl hij in een filmpje een serieus gezicht trekt, zegt hij: "We hebben een groot probleem in Hollywood. We zien de laatste tijd steeds meer naakte dames verschijnen, maar dat is niet goed. Naja... het is wel goed, maar het is niet eerlijk!", vervolgt hij.

"Het is tijd dat mannen meer naakt gaan. Wees vrij en laat je geslachtsdeel zien!", roept hij semi-serieus op. "In series als Game of Thrones zien we elke aflevering wel een paar seks scènes. Hoe moeilijk is het om dan ook af en toe een piemel te laten zien?", vraagt hij terwijl er een dramatisch pianomuziekje op de achtergrond afspeelt. Hij biedt zelfs aan om een naakte tovenaar in de serie te spelen en zich 'op te offeren'. Bekijk de rest van zijn relaas in dit filmpje.