Nieuws/Binnenland
553197
Binnenland

Praat mee

Hoe vaak doen jullie het?

Het is een vraag die je aan vrienden niet durft te stellen: hoe vaak hebben jullie eigenlijk seks? Heb jij het hier met vrienden over?

Paulien (32, securityhost) en Roland (33, woonbegeleider) zijn bijna zes jaar samen. Ze zijn getrouwd en hebben drie kinderen. Ze komen er openlijk voor uit wat er bij hun tussen de lakens gebeurt.

Paulien: “Wij hebben elkaar online ontmoet. De eerste twee nachten dat Roland bij mij was, sliepen we apart, we wilden het netjes houden. We zijn allebei gelovig en wilden wachten, maar dat bleek lastig. Onze eerste keer was meteen goed, we hadden gelijktijdig een orgasme, iets wat ik nooit eerder met een man heb gehad. Ik wist dat Roland de ware was.”

Roland: “Wij geloven niet in platte seks en masturberen ook niet. Voordat ik Paulien ontmoette, keek ik wel veel porno. Dat geeft een onrealistisch beeld en je verlangen naar de ander neemt erdoor af. Paulien en ik bewaren seks voor elkaar.”

Lees meer op VROUW.nl: ’Het maakt mij niet onzeker dat we het niet meer zo vaak doen, omdat we er heel open over praten.’