Nieuws/Binnenland
666564524
Binnenland

’Zoiets wil niemand meemaken’

Dode bij horecazaak in Rosmalen na steekpartij, twee meisjes van 16 en 17 opgepakt

ROSMALEN - De politie heeft in Rosmalen twee verdachten, twee meisjes van 16 en 17 jaar, aangehouden na een fatale steekpartij. Het slachtoffer, een 22-jarige man, dat aanvankelijk zwaargewond was, werd bij een Brabantse horecazaak nog geholpen maar is overleden.

Het steekincident vond zaterdagavond plaats aan de Driesprong, midden in het centrum van de plaats bij Den Bosch. Er zou een ruzie ontstaan zijn op een terras. De man werd gestoken en vluchtte naar een andere horecagelegenheid.

Ambulancepersoneel ontfermde zich daar over het slachtoffer en ook de traumahelikopter kwam ter plaatse. Maar uiteindelijk overleed het slachtoffer ter plaatse aan zijn verwondingen.

De politie trok massaal uit en doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident. Er wordt technisch onderzoek verricht en agenten spreken met getuigen.

Het café waar de man neerstortte blijft voorlopig dicht. „Wat ons deze avond is overkomen, wil niemand meemaken”, meldt het grand-café op Facebook. De horecazaak deelt daarbij een zwart plaatje. „We gaan de tijd nemen om dit te verwerken.” Onder het bericht stromen de steunbetuigingen aan de nabestaanden en het cafépersoneel binnen. „Niet te bevatten hoe een zaterdagavond zo kan aflopen. Sterkte allemaal”, schrijft Brigit.

Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: +31613650952.