Nieuws/Binnenland
668802
Binnenland

Eerste hoofdstuk King’s Quest nu verkrijgbaar

Sierra heeft het eerste deel van King’s Quest gelanceerd. King’s Quest: A Knight to Remember is te downloaden voor de PlayStation 3 en 4, Xbox One, Xbox 360 en pc. Er is ook een speciale bundel beschikbaar met alle vijf de delen, plus een exclusieve speelbare epiloog.

Wie geen interesse heeft in King’s Quest: The Complete Collection (€39,99) kan een seizoenspas kopen voor €29,99 waarmee je toegang krijgt tot de overige vier episodes op het moment dat die uitkomen. Het tweede hoofdstuk van King’s Quest komt later dit jaar uit. Los kosten de afleveringen €9,99.

In King’s Quest kijkt de op leeftijd zijnde King Graham samen met zijn bijdehante kleindochter Gwendolyn terug op een leven vol heldhaftige avonturen. Het eerste deel van de vijfdelige reis, A Knight to Remember, gaat over Grahams eerste jaren in Daventry. Als tiener doet hij met open vizier mee aan de strijd om een felbegeerde plaats in de ridderorde van King Edward te verdienen.

“Vandaag markeert een nieuw begin, zowel voor mensen die zijn opgegroeid met de oorspronkelijke King’s Quest games die door Roberta Williams en Sierra Entertainment werden gecreëerd, als voor hen die Daventry voor de eerste keer bezoeken,” aldus  Matt Korba, president van The Odd Gentlemen. “Het is een feest om met z’n allen een nieuwe bladzijde om te slaan in de legende van Graham en we hopen dat we de de fans met deze creatie een bijzondere ervaring bieden.”