Nieuws
668840
Nieuws

Positief nieuwtje

Zij vonden de liefde op een onverwachte plek

Dat liefde zelfs de moeilijke dingen in het leven kan overwinnen, blijkt wel uit het bijzondere verhaal van de Spanjaard Enric Gonyalons die zijn aanstaande bruid, de Italiaanse Rossella Urru, ontmoette op een wel heel bijzondere plek: in een vluchtelingenkamp in de woestijn bij het Algerijnse Tindouf.

Ze waren beiden in 2011 aan het werk als hulpverleners in het kamp toen zij door jihadisten ontvoerd werden. Daarvoor hadden ze elkaar wel eens gezien, maar van een echte kennismaking was geen sprake. Samen zaten ze ruim negen maanden opgesloten toen ze uiteindelijk op 18 juli 2012 vrijgelaten werden door hun ontvoerders.

Naar elkaar toe groeien

Maar wat niemand kon vermoeden, is gebeurd. In die moeilijke periode vol onzekerheid en het wachten en hopen op vrijheid, groeiden de twee naar elkaar toe. Zover zelfs dat zij aankomende zaterdag in het huwelijksbootje stappen. Dit doen zij in het dorpje Samugheo op Sardinië, de geboorteplaats van Rossella.

 

Zo blijkt maar weer dat de liefde zijn weg wel vindt. Heb jij ook zo'n mooi en ontroerend verhaal, laat het ons weten in een reactie en praat mee!

Lees meer positief nieuws: