Nieuws
669084
Nieuws

Doe jij al mee?

Zo zie ik er écht uit!

Nadat je weer een foto van dat ‘perfecte’ stel hebt gezien, een net-uit-bed-foto, sluit je de app gefrustreerd af. Want zeg nou zelf, iedereen kan toch die muur van make-up zien waarmee zij ‘net uit bed’ komt… Herkenbaar? Ook wij zien liever foto’s terug waarop de werkelijkheid te zien is!

Dat wij niet de enige zijn die realistische foto's willen zien, bleek wel uit de vele verontwaardigde reactie op deze foto van het merk Bugaboo. Zij plaatsten een foto van het model Ymre Stiekema die in een niemandalletje achter de kinderwagen hardloopt op haar instagramaccount @bugaboohq.

Wij willen meer echte vrouwen zien!

Wil jij ook meer echtheid in foto's laten zien? Dan roepen wij je op foto’s te delen waarop je laat zien dat sporten niet alleen een glimlach op je gezicht tovert maar ook zorgt voor een rood, bezweet hoofd. En die net-uit-bed-selfie? Die hoort natuurlijk zonder make-up en met een echte bad-hair-coupe! Doe jij mee? Deel dan snel je foto’s met de #mijnechteleven op Instagram of Facebook of stuur jouw foto naar oproep@vrouw.nl o.v.v. mijn echte leven.