Nieuws
669176
Nieuws

Trouwtips

Hippe catering op je bruiloft

Zoek je een originele catering op je bruiloft? Dan zijn food trucks echt iets voor jou!

Je ziet ze tegenwoordig op vele festivals staan. Je vindt in de karretjes van alles; van zoet en hartig tot een heerlijke vega biologische pizza. Een bruiloftsdiner kun je dan ook goed serveren vanuit zo’n hippe foodtruck. Mocht je toch liever een traditioneel bruiloftsdiner serveren, dan is het een leuk idee om een food truck te laten komen voor een overheerlijk kopje koffie of een dessert.

Pluspunten

Foodtrucks doen het ook erg goed op je trouwfoto's. Ze kunnen grote partijen aan en zijn hierdoor geschikt voor bruiloften. Ook geeft het een aanleiding voor de gasten om een rondje te lopen over jullie prachtige trouwlocatie. De food truck staat tenslotte buiten opgesteld.

--

Lees ook het vorige artikel van Sarah Glasbergen: 'Moet ik mijn collega's uitnodigen op mijn bruiloft?'

--

De leukste foodtruck ideeën op een rij

  • Denk aan een koffie momentje in een milieuvriendelijke houten Bio-koffiebar. Een truck die biologische koffie- en theespecialiteiten vanuit de hele wereld serveert.
  • Of ga je liever voor een cocktailbar? Zo kunnen je gasten genieten van een heerlijke Gin Tonic of Cosmopolitan. Voor de kleinste gasten is er natuurlijk een alcoholvrije cocktail!
  • Heb je een Italiaans thema voor je huwelijk gekozen? Wat dacht je van een food truck die pizza’s, pasta’s of huisgemaakte soepen serveert.
  • Een ware hit de laatste jaren: sushi. Met de mobiele Japanse catering schiet je zeker in de roos bij je gasten.
  • Een mobiel theehuis met lekkernijen, gezelligheid en brocante zorgt niet alleen voor een prachtig plaatje tijdens je bruiloft, maar is ook een prima afsluiter van het diner.

 

Sarah Glasbergen

is oprichtster van de trouwsite ThePerfectWedding.nl. Zij geeft tips, adviezen en leuke ideetjes voor het plannen van je bruiloft. Kijk voor een volledig overzicht van haar trouwtips en adviezen op de pagina Trouwen.

Heb jij een vraag voor Sarah? Stel die dan via vrouwoproep@telegraaf.nl!