Nieuws/Binnenland
669261
Binnenland

Vrouw afgetuigd na opmerking

Een 28-jarige vrouw uit Geldrop is met een hersenschudding en een gekneusde rug in het ziekenhuis beland nadat ze op straat was aangevallen door twee vrouwen en een man.

De vrouw liet zondagnacht haar hondje uit op de Carpinistraat toen ze iets na middernacht zag hoe twee vrouwen op een raam van een berging sloegen. Toen ze de twee daarop aansprak werd ze geslagen, geschopt en aan haar haren getrokken.

De vrouw schreeuwde om hulp, waarna er zich ook een man in het gevecht mengde. Hij deelde ook enkele klappen uit aan de vrouw.

Het slachtoffer werd in het ziekenhuis behandeld en is inmiddels weer thuis. De politie kon na het incident een 32-jarige verdachte man aanhouden. Naar de twee vrouwen wordt nog steeds gezocht.

Signalement

Het zou gaan om twee vrouwen van naar schatting 25 jaar. Eén van hen heeft een vrij bleke huidskleur, is ongeveer 1.70 meter lang, heeft lang donker golvend haar, een tenger postuur en een opvallend lang/smal gezicht. Ze droeg een donkerkleurige broek en een lange witte jas tot boven de knie. De tweede vrouw is iets kleiner, naar schatting, 1.65 meter lang, heeft een gebruind gezicht, donkere haren en had een fiets in haar hand. Zij droeg een spijkerbroek en een donkerkleurige jas.

De polite roept getuigen op zich te melden.