Nieuws
670765
Nieuws

Herkenbaar

Voor het eerst samen op vakantie, help!

De vakantie is geboekt. Jullie eerste vakantie samen gaat naar de bergen van Frankrijk. Je hebt er enorm veel zin in en de koffers zijn al gepakt. Maar ondertussen voel je ook de zenuwen door je lijf gieren; 'Help, straks ontdekt hij dat ik soms last van heimwee heb...' Herkenbaar? Dan herken je deze 7 gedachten vast ook wel!

  1. 'Shit, ja letterlijk shit. Hoe moet ik nu naar de wc voor de nummer 2?' Laten we het maar meteen zeggen, het toilet gebruiken met je nieuwe liefde in de buurt is niet wat je voor ogen hebt als je denkt aan een romantische vakantie. Hoe leuk mannen het ook ontkennen, ook wij hebben een nummer 1 én nummer 2... Ook wanneer de mosselen niet goed vallen en je de eerste avond een intense vriendschap sluit met het toilet. Als hij maar niets hoort of ruikt...
  2. 'Ik hoop dat ik genoeg slaap krijg, een vakantie moet ontspannend werken.' Met elkaar de nacht doorbrengen is niks nieuws. Maar probeer dit eens op een smal bed, in een kleine kamer, met temperaturen die stijgen tot wel 40 graden, als het al niet warmer is. En dat een week lang!
  3. 'Straks wil hij alleen maar op ontdekkingstocht... ik moet toch echt relaxen!' Toegegeven, de relatie is nog pril dus je weet nog lang niet alles van elkaar. Maar jij ziet het rampscenario al voor je: hij wil wéér de bossen in, jij geniet liever een dag bij het zwembad. Hij wil een actiefilm kijken, jij een romantische komedie. Hij wil langs de McDonald's, jij wil dat typisch Fransje restaurantje proberen. Kortom, jullie blijken niks gemeen te hebben.
  4. 'Oh, hoe moet dat met betalen?' Hoewel je niet te beroerd bent om te betalen zie je jullie al wel bij elk restaurant de rekening splitsen. Want ja, stel dat de relatie op niets uitloopt en hij óf jij nu alles betaald...
  5. 'Hoe overleven we 7 dagen lang, dag en nacht, op elkaars lip?'Thuis is het erg gezellig, maar daar kunnen jullie ook af en toe even afstand nemen. Jij ziet dan ook meteen beren op de weg wanneer je bedenkt dat een volle week, dag en nacht, met hem wel érg lang is.
  6. 'Straks krijgen we ruzie... en dan?'Wanneer je net begonnen bent aan een relatie is alles nog leuk en spannend. Als je dan opeens zo lang met elkaar 'opgescheept' zit, komen er steeds meer karaktertrekjes naar boven. Want is hij wel degene op wie je verliefd werd of blijkt hij een onuitstaanbare pummel... De vakantie zal het leren!
  7. 'Misschien kijkt hij wel meer naar andere vrouwen dan naar mij!'Hoewel je nooit echt jaloers bent en vrij zeker van jezelf, steekt nu opeens de twijfel de kop op. Want op vakantie loopt ie-de-reen in een kort broekje tot net over de bil en zien alle dames er prachtig uit met die bruine schouders... Hij heeft dan wel erg veel verleiding om zich heen. Als dat maar goed gaat.

Waar zag jij het meest tegenop toen jullie voor het eerst op vakantie gingen? Of had je er juist enorm veel zin in om elkaar nog veel beter te leren kennen? Laat het ons weten in een reactie!

Lees meer over daten:

'Ga je vreemd? Dan verdien je het om ontdekt te worden!'