Nieuws

VVD-krant

Horoscoop van de VVD

Ram

De koppige ram is gewend zijn eigen pad te volgen, ook als het een keertje tegenzit. Immers, van bij de pakken neerzitten, is ons land niet sterker geworden.

Je voelt je aangesproken door de hands-on mentaliteit van de liberalen die bezig zijn met de toekomst van Nederland.

Stier

Noeste arbeid is de stier zeker niet vreemd. Niet altijd krijgt hij daarvoor waardering van anderen, maar soms wordt het gezien. Dat voelt als erkenning. De uitspraak van Mark Rutte dat het beter gaat met Nederland door al die mensen die hun schouders eronder hebben gezet, valt goed bij jou.

Tweelingen

Tweelingen zijn liefhebbend, zorgzaam en veelzijdig. Dit komt tot uiting in de gesprekken die je hebt met mensen in je omgeving, die de laatste tijd vaak in het licht staan van politiek. Je vindt dat de politiek gaat over meer dan wetten alleen en kan je daarom goed vinden in de koers van de VVD.

Kreeft

Ook de kreeft, die van nature huiselijk is, ontkomt niet aan het verkiezingsgeweld dat zo langzamerhand via tv en internet alle huiskamers binnenkomt. Je vindt het een beetje een verstoring van je huiselijke harmonie, maar je herkent het realisme dat jou zo kenmerkt bij de liberalen.

Leeuw

Van nature geboren leiders, kijken de leeuwen met argwaan naar de strijd om het premierschap in het verkiezingslandschap. Er kan er immers maar één de baas zijn. Alles overwegende tolereert de leeuw alleen de winnaar van die strijd op haar eigen verkiezingsbiljet. Je kiest voor leiderschap en dus voor Rutte.

Maagd

Maagden staan bekend om hun enorme geheugen. Vergeten doen ze niet, vergeven kunnen ze wel mits ze zien dat de ander hen oprecht bejegent. In de afgelopen maanden heb je goed nagedacht of je kiest voor bewezen ervaring, met alle gemaakte fouten van dien, of een onbeschreven blad. Je kiest ’t eerste.

Weegschaal

De weegschaal wikt en weegt, en is altijd op zoek naar balans. Die balans over de afgelopen tijd heb je nu opgemaakt. Onder aan de streep staat Nederland er een stuk beter voor dan een aantal jaar geleden, al voelt nog lang niet iedereen dat in zijn of haar leven. Die opdracht geef je aan de VVD.

Schorpioen

Je zit in een creatieve periode met veel energie. Je voelt de lente komen en hebt zin in een nieuw seizoen. Daar hoort ook het opruimen van ballast uit het verleden bij zodat je een schone (her)start kan maken. Dat geldt zeker voor de keuze in het stemhokje voor de toekomst. Jouw stem gaat naar de VVD.

Boogschutter

Boogschutters staan als optimistisch bekend en dat is niet voor niets. Ze gaan nooit bij de pakken neer zitten en zijn oplossingsgericht. Dit betekent niet dat ze een gebrek aan realiteitszin hebben. Je voelt je aangetrokken tot mensen die uit het zelfde hout gesneden zijn en 15 maart stem je op Rutte.

Steenbok

Steenbokken zijn ambitieus, verstandig en geduldig en hebben goed gevoel voor humor. Je houdt ervan als mensen zich zelf ook een beetje kunnen relativeren. Ook al vind je dat ze serieus moeten zijn als het er echt toe doet. Dit zet je af tegen de verkiezingsstrijd; je hebt besloten dat je op een VVD’er gaat stemmen.

Waterman

Eigenzinnig als je bent, ben je je aan het oriënteren op de verkiezingen op je eigen wijze. Je prikt door duidingen heen en gaat voor je eigen keuze. Je zou het liberaal kunnen noemen. Debatten zijn leuk, maar het gaat er ook om wie er wat voor elkaar krijgt.

Vissen

Vissen zijn sfeergevoelig, en het huidige politiek scherpe klimaat is een bron van zorg voor je. Niet alleen wat partijen zeggen maar ook hoe ze handelen en met anderen omgaan die anders denken dan zij vind je belangrijk. Je neemt de VVD nadrukkelijk mee in je afwegingen.