Nieuws/Binnenland
715583216
Binnenland

Neergeschoten rapper Bigidagoe laat schotwonden zien

Amsterdam - De vorige week neergeschoten rapper Bigidagoe heeft in een Instagramfilmpje voor het eerst van zich laten horen, terwijl hij ook zijn schotwonden laat zien. Volgens hem is hij niet ’zo fout’ bezig geweest. Ook heeft hij geen goed woord over voor de rol van gemeente.

De 23-jarige rapper uit Holendrecht werd dinsdag neergeschoten in de Vechtstraat in Zuid. De daaropvolgende nacht werd de woning van zijn moeder aan de Nieuwersluishof in Zuidoost meerdere keren beschoten. Burgemeester Halsema besloot het pand te laten sluiten ’om de rust en het vertrouwen terug te brengen in deze buurt waar ook kinderen wonen’.

Danzel S., de echte naam van rapper Bigidagoe, laat nu voor het eerst van zich horen in een filmpje op Instagram. Hij noemt de schietpartij ’een ongeluk in een klein hoekje’. Ook zegt hij: „Ik praat het allemaal niet goed, maar zo fout ben ik ook weer niet bezig geweest.”

Hij zegt dat hij een jongen is die gewoon muziek maakt en niet in de drugswereld is verwikkeld. „Ik ga muziek blijven maken. Sommige mensen zullen dat niet leuk vinden, maar jammer dan. Jullie weten wat ik zoek. Ik zoek een fucking miljoen.”