Nieuws
785673
Nieuws

Horen, zien en meepraten: tv tip

Wat een onmogelijke missie lijkt...

Soms is het onbegrijpelijk waarom het ene huis binnen een paar weken verkocht is, terwijl het andere na maanden nog steeds geen enkele kijker heeft getrokken. Het team van TV Makelaar: Mission Impossible weet daar wel raad mee.

In de aflevering van vandaag woont de Surinaamse Ramon al veertig jaar gelukkig in Nederland en toch zijn de tropische roots voelbaar in zijn huis. Na een moeilijke scheiding wil Ramon zijn vrijstaande huis met zwembad in Almere het liefst zo snel mogelijk verkopen, maar er komen geen kijkers. Het team van De TV Makelaar: Mission Impossible schiet hem te hulp.

Ach, hadden wij maar zo’n team achter ons gehad toen we, inmiddels alweer enige tijd geleden, met een huis in ons maag zaten. Vijf jaar lang twee huizen. En aan de straatstenen niet kwijt te raken. Ik zou ook iedereen willen adviseren, ondanks de positieve ontwikkelingen in de huizenmarkt om eerst je huis te verkopen voordat je een nieuwe woning koopt. Eigenlijk geheel tegen de regel 'gooi geen oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt' in….

RTL 4, 20.30 UUR

Over Ronneke

Televisiekijken, boeken lezen en naar muziek luisteren als dagelijkse job. Wie wil dat niet? Journaliste Ronneke van der Genugten geniet van deze droombaan. Gelukkig deelt ze die bevindingen nu ook dagelijks met ons op VROUW.nl!