Nieuws
786764
Nieuws

In het nieuws

De brief die elke pas bevallen vrouw hoopt te krijgen van haar echtgenoot

Stel je voor: je bent net bevallen van een wolk van een dochter als manlief met een wel heel bijzonder cadeau op de proppen komt. Het overkwam kersverse moeder Emily. Haar echtgenoot schreef namelijk een onvoorstelbaar lieve brief voor haar - en alle andere vrouwen - waarin hij oprecht vertelt hoeveel bewondering hij voor haar heeft. Lief!

"Lieve vrouwen (en mannen die bereid zijn om dit te lezen),

Dit is een liefdesbrief. Een liefdesbrief aan mijn vrouw, mijn pasgeboren dochter ... en aan jou.

Nog nooit in mijn leven heb ik zoveel dankbaarheid, schoonheid, kracht, geluk en plezier gekend als de afgelopen negen maanden. Ik hield al van mijn vrouw, maar ik overdrijf niet als ik zeg dat ik haar na de geboorte van onze dochter Maiya écht aanbid.

Ben je een man en lees je dit? Stop dan waar je mee bezig bent en neem heel even de tijd voor je vrouw. Omhels haar en vertel haar hoe dankbaar je bent dat ze bestaat en hoe vereerd je bent dat uitgerekend jij naast haar mag staan in het leven. Laat haar weten dat je haar vertrouwt en dat ze perfect is.

Ben je een vrouw en lees je dit? Werp dan een blik in de spiegel en kijk jezelf diep in de ogen. Realiseer je dat alles wat je nodig hebt om gelukkig te zijn in het leven, recht voor je staat. Je bent geweldig en in staat om alles te doen wat je maar wilt. Weet dat je alles kunt wat een man ook kan (en waarschijnlijk nog beter) en dat jij dingen kunt bereiken die een man nooit zal bereiken.

Dus als je ooit een glazen plafond ziet, weet dat het er is zodat jij het kunt breken. Weet dat je prachtig bent zoals je bent ... en jij, mijn lieve schat, bent alles wat ik nodig heb. Je bent perfect!"

Bekijk ook: