Nieuws/Binnenland
787328
Binnenland

Ontroerend

Zieke Amber (15) wordt overspoeld met kaartjes

De 15-jarige Amber uit Enschede kan weer een beetje lachen, ruim 9.000 (!) kaartjes toverde een glimlach op haar gezichtje. Amber heeft botkanker en heeft er al een heleboel onderzoeken en behandelingen opzitten.

In april postte bezoekers van het ziekenhuis waar Amber lag een berichtje op internet. Zij zagen dat Amber niet tot nauwelijks post kreeg. In het begin kwamen er postzakken vol met brieven en kaartjes. Zelfs uit andere delen van Europa. En ook nu tikt de teller nog door en krijgt Amber dagelijks nog meerdere kaartjes.

Maar de schrijvers denken gelukkig niet alleen aan Amber maar ook aan haar zusjes en moeder. Ze zijn allemaal erg blij met de actie en de volle brievenbus. En op dit moment verheugen ze zich op een reisje naar Disneyland Parijs, die ze aangeboden kregen door stichting Maka a Wish.

Wil jij een kaartje sturen? Dat kan naar: Amber Weites, Asterstraat 15, 7531 ZS Enschede. (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

 

Bekijk meer lieve steunbetuigingen: