Nieuws
788499
Nieuws

Interview

Deze VROUW-lezeressen zeiden het nog een keer: ja ik wil!

Dat Jeroen van Koningsbrugge niet de enige is die opnieuw met zijn vrouw in het huwelijksbootje stapt, blijkt uit de prachtige trouwfoto's die binnenstroomden in onze mailbox. Wij hebben een aantal mooie verhalen inclusief romantische trouwfoto's op een rij gezet!

"Het was een dag met een lach en een traan"

 

Dani Wilmink: "Nog een keer trouwen? Jazeker! Op 23 maart 2007 stapten wij voor het eerst in het huwelijksbootje. Tijdens deze liefdevolle dag beloofde mijn kersverse echtgenoot dat we nét voor zijn veertigste verjaardag nog een keer zouden trouwen alleen dan met onze kinderen erbij.

Zo geschiedde. Nét voor zijn veertigste verjaardag gaven we elkaar opnieuw het jawoord omringt met onze prachtige kinderen. Het was een dag met een lach en een traan, want niet alleen verloren we een aantal jaar geleden ons dochtertje ook overleed de vader van mijn man nét voor onze bruiloft.

Toch waren ze in gedachte bij ons en was het voor ons allemaal een dag om nooit te vergeten. Het mooiste moment van de dag? Het moment waarop mijn grote liefde de microfoon pakte en speciaal voor mij het lied ''all of me' van John Legend zong."

"De tranen stroomden over onze wangen"

Jet Leistra: "Na tientallen huwelijksaanzoeken van mijn man, besloot ik hem te verrassen door hem met ons 25-jarige jubileum ten overstaan van onze kinderen, familie en vrienden opnieuw ten huwelijk te vragen. Nog geen uur na mijn aanzoek stonden we tegenover elkaar met onze dierbaren om onze trouwgelofte opnieuw aan elkaar af te leggen.

Wat jaren geleden begon als een grapje eindigde in een korte dienst met prachtige muziek, lieve mensen en een emotioneel jawoord. De tranen stroomden over onze wangen en de glimlach is de hele dag niet meer van ons gezicht verdwenen. Het was een heel bijzondere dag die we nooit meer zullen vergeten."

"We zouden het iedereen aanraden"

 

Jacqueline Aafjes-Demper: "Het is vandaag precies 12,5 jaar geleden dat mijn grote liefde Marco en ik elkaar het jawoord gaven op een onbewoond eiland. Super gaaf én heel romantisch. Alleen het feit dat de familie er niet bij was, hebben we nog héél lang moeten horen. Tot twee weken geleden.

Om ons jubileum te vieren besloten we een feest te geven. Wat echter niemand wist, toen ze gekleed in het wit op de feestlocatie arriveerden,  is dat we op die dag opnieuw zouden trouwen. Iedereen was totaal verrast en door het dolle heen. Het was een fantastische dag en het leuke is dat het nog beter voelt dan 12,5 jaar geleden.

Je gaat terug in de tijd naar het moment waarop je elkaar hebt leren kennen en waarom je voor elkaar bent gevallen. We hebben zowel diepe dalen als hoge pieken gekend. We zijn nu veertigers en het voelt nog steeds zo ontzettend goed. Kortom: dit zouden meer mensen moeten doen om elkaar weer te vinden!"

Bekijk ook deze trouwverhalen: