Nieuws/Wat U Zegt

’Kiezersbedrog van Dijsselbloem’

EPA

Demissionair minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën en voorzitter van de Eurogroep gooit de handdoek in de ring. Dat hij de rit niet uitzit als Kamerlid, is kiezersbedrog vindt Frans Boomer.

EPA

Hij verlaat het politieke toneel maar blijft nog wel drie maanden voorzitter van de Eurogroep met een riante onkostenvergoeding van 14.500 euro per maand. Nog even snel zijn zakken vullen en er dan als een haas vandoor gaan en vooral niet zijn politieke verantwoordelijkheid nemen door de komende vier jaar als Kamerlid aan te blijven.

Iemand als Dijsselbloem, die zo'n grote rol gespeeld heeft in het Europese parlement kan zich toch niet verlagen zitting te nemen in een splinterpartij als de PvdA met slechts 9 zetels en ordinair oppositie voeren?

Als Jeroen Dijsselbloem de vuurkracht zo node mist had hij beter minister van Defensie en niet van Financiën moeten worden in plaats van een staaltje kiezersbedrog van de bovenste plank op te voeren.

Frans Boomer, Nieuwegein

Pierre Lebon
17 okt. 2017 13:40

In één van zijn eerste publieke optredens, n.m.l. dat met Varoufakis, werd mij direct duidelijk dat de software van Dijsselbloem vol met ongewenste 'bugs' zit.

Hans
17 okt. 2017 11:52

De ware aard van een socialist verloochend zich nimmer. Zakken vullen van maakt niet uit waarvan. Ik had hem hoger ingeschat, maar die inschatting is nu verdwenen. Wie blijft nu nog in linkse politici geloven?

Kas Kastanje
15 okt. 2017 19:29

Kiezersbedrog?? Dat weet je toch bij dit soort volk.Als je die stip voor hun naam op de verkiezingslijst maar rood gemaakt hebt is het wel goed .Voor het overige heb je ,toch zeker als ,,gewoon''arbeider wel afgedaan.

Kas Kastanje
15 okt. 2017 11:30

Die gladde meneer zal heus al wel een goed betaalde baan in het vooruitzicht hebben ,want ook in Brussel werpen ze elkaar de vette kluiven toe. Daarom heb ik het ook niet zo begrepen op die lieden die daar ronddolen.