Nieuws
794411
Nieuws

Laatste inwoner van het eerste uur stapt op

Emotionele Giorgio kondigt vertrek Utopia aan

Giorgio Verweij gaat een einde maken aan zijn Utopia avontuur, dat heeft hij maandag bekendgemaakt door een emotionele speech aan zijn medebewoners.

Giorgio is Utopia-inwoner van het eerste uur en de enige die er na anderhalf jaar nog in zit, maar dat avontuur komt nu ten einde.

Maandagmiddag riep Giorgio de inwoners bij elkaar om het ze het slechte nieuws te vertellen. "Morgen zit er hier precies anderhalf jaar, maar gaat op dit moment niet zo goed", opent Giorgio zijn speech. "Het is nog nooit zo slecht gegaan", laat hij weten over de financiële situatie binnen Utopia, aangezien de inwoners hebben met incassobureau's te maken gehad.

Ook Gio zelf zit niet goed in zijn vel, doordat het niet goed gaat met zijn opa. Een andere reden voor zijn vertrek is dat hij zijn studie wil afmaken buiten de poort. Toch ziet Giorgio ook positieve punten aan Utopia. "Als groep staan jullie sterk", laat hij weten. Een klap voor Gaby die het niet drooghoudt en aangeeft hem te zullen missen.

De Utopiaan van het Jaar 2014 heeft het zwaar met zijn mededeling en is dan ook zeer emotioneel na zijn speech, vooral wanneer hij zijn medebewoners vraagt op zijn vriendinnetje Naomi te letten. Zij bekent al langer op de hoogte te zijn van Gio's beslissing, maar geeft aan gewoon te blijven in de schuur.