794452
Nieuws

Op een rijtje

Strapless, lage rug of zijdecolleté? Deze beha past eronder

Hoera! Er is een hittegolf op komst en dat betekent hoogtijd om al die leuke jurkjes weer uit de kast te halen. Maar we hebben allemaal wel een exemplaar waarvan we niet weten welke beha eronder moet… Want wat draag je bijvoorbeeld bij een open rug of zijdecolleté? VROUW zet het op een rij.

1. Lage rug

Je kent het vast wel: heb je een prachtige jurk gekocht mét open rug, weet je niet hoe je het aanmoet. Want helemaal géén beha is natuurlijk ook geen optie… De oplossing? Een verlengstuk voor je eigen beha. Bevestig ten eerste een low back strap aan de sluiting van je beha. Haak vervolgens de uiteinden aan beide zijden van je beha, kruis naar voren en sluit daar. Niemand die je beha ziet!

2. Diepe decolleté

In dit geval zijn er twee opties: óf je gaat voor een beha met extra diepe uitsnijding die helemaal niet te zien is, óf je kiest juist voor een opvallend exemplaar, die je outfit net dat beetje extra’s geeft. Het is maar net waar jij je beter bij voelt!

3. Zij- en rugdecolleté

Ook hier gelden dezelfde opties als bij het diepe decolleté: of één die opvallend is, of één die helemaal niet te zien is. Heb je een kleinere cupmaat? Ga dan voor een plakbeha. Vrouwen met grotere cupmaten kunnen beter gaan voor een opvallende of kanten beha.

4. Strapless

Strapless beha’s zijn erg handig, maar fijn zitten ze vaak niet... De oplossing om ervoor te zorgen dat het toch goed blijft zitten, vind je hier!

5. Mouwloos

In dit geval vormt de zogenaamde behaclip de uitkomst. Het helpt de behabandjes te verstoppen en geven je óók nog eens meer decolleté. Win-win!

Bekijk ook