Nieuws
794485
Nieuws

Ontroerend

Dit is het mooiste geschenk als je je eerste huwelijk bent vergeten

Justice Stamper zal op 1 augustus haar jawoord geven aan de man van haar dromen. Het opmerkelijke is, is dat het voor de tweede keer in een jaar gebeurt. Maar wat betreft Justice is het voor het eerst in haar leven, omdat ze zich van die eerste keer niets meer kan herinneren.

Drie weken na de eerste keer dat ze met haar grote liefde Jeremy Stamper in het huwelijk trad, was ze betrokken bij een ernstig auto-ongeluk. Tot grote overmaat van ramp verloor ze haar geheugen. Ze kon niets meer herinneren over de dingen die een maand voor het ongeluk plaatsvonden.

--

Deze bruiloft neemt een wel heel onverwachte wending

--

Weg herinneringen

Ook al liet haar man haar foto’s zien en probeerde hij haar op allerlei manieren hun grote dag te laten herinneren, het hielp allemaal niets.

"Ze is bijna dood geweest, maar heeft het gelukkig overleefd. Ze had talloze ernstige verwondingen, maar is nu bijna hersteld", aldus Jeremy.

 Een maand na het ongeluk durfde ze eindelijk tegen haar man te zeggen dat ze zich niets van hun bruiloft kon herinneren: "Ik wil je niet boos maken, maar ik kan me ons huwelijk niet herinneren."

--

Kinderen over hun droomhuwelijk

--

Voor de tweede keer trouwen

Daarom besloot Jeremy om de feestdag nog een keer over te doen. Maar een huwelijk kost geld en daarom probeert hij het bedrag via hun GoFundMe campagne pagina bij elkaar te krijgen. Inmiddels heeft hij al een paar duizend euro bij elkaar kunnen krijgen en hopen ze precies een jaar na hun eerste huwelijk elkaar voor de tweede keer het jawoord te geven.