Nieuws
794544
Nieuws

Webshop verkoopt incontinentiebadkleding

Frisse duik voor iedereen

Deze nieuwe webshop, die wil dat iedereen kan profiteren van het lekkere weer en een frisse duik kan nemen, is gespecialiseerd in incontinetiezwemkleding. Aan de badkleding is aan de buitenkant niets opmerkelijks te zien, maar herbergen de badpakken en  zwembroeken een zwemluier.

Volwassenen en kinderen die te kampen hebben met (feces) incontinentie kunnen zo toch ongedwongen in het zwembad of in de zee plonzen.Het merk Kesvir maakt zwembroeken en badpakken voor volwassenen. En de webshop stuurt elke bestelling, naar eigen zeggen, binnen 24 uur na betaling in een discrete verpakking.

Baby's en peuters

Speciaal voor baby’s en peuters verkoopt Incontinentiezwemkleding.nl wasbare zwemluiers van Imse Vimse en Monkey Doodlez. De producten zijn verkrijgbaar in vrolijke kleurtjes en figuurtjes: van een kikker tot uil en van bootjes tot een vliegtuig. 

Onbezorgd zwemmen

"Iedereen moet onbezorgd kunnen zwemmen, ook mensen met een incontinentieprobleem", zo is de gedachte achter Incontinentiezwemkleding.nl. De webshop is opgezet door Michelle Maij die jarenlang  in de zorg werkte. In 2011 nam ze de webwinkel Bij Izzy over, waar ze biologische kinderkleding, waaronder zwemluiers, verkocht. Door de toenemende vraag van klanten én haar achtergrond en betrokkenheid in de zorg, heeft ze de nieuwe  webwinkel opgezet.