Nieuws
795099
Nieuws

Horen, zien en meepraten: tv tip

Leven tussen twee werelden

Esmir van Wering schreef twee hele leuke romans: Reislust en Werklust. Het wachten was op Levenslust, maar dat gaat nog wel een poosje duren, vertrouwde de schrijfster mij toe. Als tussendoortje ligt nu Tussen 2 zeeën in de boekwinkel, met een aantal grappige, leuke en ontroerende columns over haar leven tussen twee werelden.

Een aantal jaren geleden leerde Van Wering de liefde van haar leven kennen. Deze woont op Texel en de schrijfster besloot dan ook haar leven op te splitsen. Haar appartement in Amsterdam wil ze nooit of te nimmer kwijt, maar inmiddels is ze ook behoorlijk verknocht geraakt aan het lieve, kleine schattige huisje op het Waddeneiland.

Texel-Amsterdam is prima te doen. Er zijn ook vrouwen die ver over de grens gaan om de liefde van hun leven na te reizen. Zou jij dat kunnen? Huis en haard achterlaten voor de man van je dromen?

Over Ronneke

Televisiekijken, boeken lezen en naar muziek luisteren als dagelijkse job. Wie wil dat niet? Journaliste Ronneke van der Genugten geniet van deze droombaan. Gelukkig deelt ze die bevindingen nu ook dagelijks met ons op VROUW.nl!