Nieuws
796227
Nieuws

Nieuwe beautytrend

De nieuwste mannentrend waar iedere vrouw zéker de kriebels van krijgt

Was het vorig jaar de baard die overheerste in het straatbeeld, dit jaar maken we ons op voor de terugkeer van de snor ... bij mannen dan!  Hoewel wij misschien even twijfelden over deze lipbeharing, hebben deze mannen ons zéker overtuigd! En jullie?

Het komt je vast wel bekend voor: liefdevol druk je een kus op de lippen van je partner als deze abrupt wordt onderbroken door een paar wildgroeiende haren op zijn bovenlip die precies in jouw gezicht prikken! Maak je borst maar nat want als we beautystylist Tom Sebastian mogen geloven, is de snor binnenkort weer helemaal hip!

---Voorliefde voor baarden verklaard---

Ode aan de snor

Waren veel mannen vorig jaar nog bezig met het trimmen, stylen en knippen van hun baard, dit jaar is het de beurt aan de snor. "Zowel in de jaren twintig als vijftig was de snor dé trend bij mannen! Hij is misschien een tijdje uit beeld verdwenen, maar dit jaar is hij helemaal terug van weggeweest", vertelt Tom Sebastian.

"Je ziet dat de strak gelijnde kapsels langzaam worden vervangen door een wat lossere coupe. Iets waar de snor uitstekend bij past. Al is het natuurlijk altijd belangrijk om ook naar de gezichtsvorm te kijken. Zo past een kleine snor bijvoorbeeld beter bij een man met een smal gezicht en zal  een bredere magnum snor mooier staan bij een man met een breed gezicht."

---Zonder baard geen hipster---

Verzorging

Mannen die zich een mooie snor willen laten aanmeten, moeten zich niet alleen blindstaren op de vorm. De verzorging is volgens Tom Sebastian net zo belangrijk. "We willen geen vies, vlassig snorretje, maar eentje die goed bijgehouden, verzorgd en geknipt is. Iets waar de Barbershops, die vorig jaar als paddestoelen uit de grond schoten, uitstekend bij kunnen helpen."

Toch hoeven we volgens Tom Sebastian geen gigantische krulsnorren te verwachten.  "Het is waarschijnlijk geen trend die door iedere man overgenomen zal worden, maar je ziet wel dat veel (jonge) mannen dit jaar gaan voor een stoppeltje én een toch iets vollere bovenlip."

Hoewel wij nog even twijfelden over deze nieuwe opkomende trend, hebben deze mannen ons overtuigd dat een snor helemaal zo erg nog niet is!

Wat vinden jullie van deze trend? Zouden jullie het willen zien bij je partner?

Laat hieronder je reactie achter!