Nieuws
797682
Nieuws

Nationale Auto8daagse: 20 t/m 28 juni 2015

Nieuwe Opel Astra op Autovisie Cars and Coffee XXL

Opel maakt zich op voor de marktintroductie van de nieuwe Astra in oktober. Maar voordat het zover is, worden door de fabrikant nog de puntjes op de i gezet. Met zwaar gecamoufleerde hatchbacks leggen de techneuten enkele duizenden kilometers af. Ondanks de naderende introductiedatum, komt er één van de beplakte Astra's naar Nederland voor de Autovisie Cars and Coffee XXL.

Autofabrikanten zijn meestal erg terughoudend in het tonen van hun gecamoufleerde testvoertuigen. De heren testrijders rijden hun vaste routes en verzamelen zo veel mogelijk data van onder andere de elektrionische systemen en het onderstel. Ondertussen beproeven de techneuten het kwaliteitsniveau van het nieuwe model. Maar van pottenkijkers houden de testrijders nooit. Met het oog op nieuwe technieken en een verse designstijl willen de fabrikanten hun toekomstige model zo goed mogelijk geheim houden. Wie een foto wil maken, wordt belemmerd.

IAA-debuut

Toch leent Opel voor Autovisie Cars and Coffee XXL (zaterdag 20 juni) in Amsterdam een gecamoufleerd exemplaar uit. Wie wil weten hoe de auto er zonder sluier uitziet, moet geduld hebben. Het eerste publieksoptreden van de hatchback staat gepland voor de IAA-autoshow in Frankfurt.

Primeurs

Tijdens Autovisie Cars and Coffee XXL komen meer auto's die nog niet bij de dealer staan of nog moeten worden gepresenteerd. Check het laatste nieuws op www.autovisie.nl

Onze lezers nemen eveneens mooie en bijzondere auto's mee, zoals een BMW Z3 Coupe, Steyr Puch Haffinger en Cadillac De Ville.