Nieuws
798666
Nieuws

VROUW Glossy

Met deze apps ben je in no time bikiniklaar

Met het mooie weer in aantocht slaat de bikinistress toe: hoe krijgen we dat lijf weer in strandvorm? Eén ding: dure sportscholen en afslankmethodes zijn helemaal niet nodig. VROUW redacteur Astrid Telkamp zet een aantal handige apps op een rij waarmee je in no time weer in shape bent.

1. FitStar

Geen idee welke oefeningen je moet doen? Met de FitStar-app heb je altijd een personal trainer bij de hand. Deze sportapplicatie voorziet je van oefeningen toegespitst op je gewicht, lengte, leeftijd en doelen. Daarnaast is de tool altijd voorzien van een video zodat je precies weet wat je moet doen. Trek die sportkleding maar aan!

Aan de slag? Je kunt FitStar hier downloaden.

2. Nike training club

Geen zin om naar de sportschool te verkassen? Download dan de Nike Training Club. Met deze sportieve applicatie kun je écht overal aan de slag. Of het nou gaat om een half uur flink zweten met een pittige work-out of tien minuten je buikspieren trainen: de app heeft voor elk wat wils. Daarnaast is de worsteling met je stopwatch ook voorgoed voorbij, want de applicatie telt ieder oefening automatisch voor je af. Handig!

Enthousiast? Download Nike Training Club hier!

3. Dagelijkse buiktraining

Droom je van een sixpack, maar heb je geen zin om je iedere dag in het zweet te werken in de sportschool? Ga dan aan de slag met de app ‘Dagelijkse buiktraining’. Deze beschikt over tientallen specifieke oefeningen, maar ook over complete buikspiertrainingen. Kortom: alles wat je nodig hebt voor dat superstrakke buikje. Eén, twee, drie ... go!

Aan het werk? Download de Dagelijkse Buiktraining hier!

4. Moves

Je stapt een bushalte eerder uit om het laatste stukje te lopen, neemt braaf de trap in plaats van de lift en pakt de fiets in plaats van de auto voor die snelle boodschap. Benieuwd of dit iets oplevert? De app Moves vertelt het je. De applicatie houdt niet alleen nauwkeurig bij wanneer je fietst, wandelt of hardloopt, maar ook wanneer je zit in de trein of op je bureaustoel. Zo kun je in een oogopslag zien of je voldoende beweegt (of niet).

Download Moves hier!

5. Eetmeter

Niet alleen beweging, maar ook voeding is erg belangrijk voor je zomerse figuur. Eetmeter is daarbij een handig hulpmiddel. Dit eetdagboek houdt nauwkeurig bij wat je binnenkrijgt aan calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten en geeft je aan de hand daarvan een persoonlijk advies. Zo weet je in mum van tijd of je op de goede weg bent of nog iets moet aanpassen aan je voedingsschema om weer helemaal in shape te komen!

Direct aan de slag met Eetmeter? Download de applicatie hier!

6. CalorieTeller

Nieuwsgierig hoeveel calorieën je op een dag binnenkrijgt? Download dan de CalorieTeller. Deze tool vertelt je niet alleen hoeveel calorieën je binnenkrijgt, maar ook hoeveel je er verbruikt. Het enige wat je moet doen is vertellen wat er per dag in je mond verdwijnt én de app doet de rest. Makkelijker kan bijna niet toch?

De CalorieTeller app is hier te downloaden!

VROUW Glossy

  Vergeet ook niet om een blik te werpen in de nieuwe VROUW glossy, die van 14 april in de winkels ligt. Hierin geeft redacteur Astrid namelijk nóg meer tips over hoe je gratis en voor niets in vorm kunt komen!