Nieuws/Opmerkelijk
798668
Opmerkelijk

Man fotografeert 'spook' in ziekenhuis

Toen Andrew Milburn uit Leeds een foto maakte vanuit zijn werk in het ziekenhuis, had hij niet gedacht dat zijn kiekje wereldwijd gedeeld zou gaan worden.

Milburn was met zijn eerste nachtdienst begonnen op de kinderafdeling van ziekenhuis Leeds General Infirmary. Hij stuurde de foto via Snapchat naar zijn vriendin om te bewijzen dat hij er aan het werk is. Toen ze beter keken zagen ze een verschijning op de foto. 'Ik heb nooit in geesten geloofd', vertelt Milburn tegen de Britse krant Mirror. Nu twijfelt hij echter.

Milburn plaatste de foto op Facebook en kreeg duizenden reacties en likes. 'Het werd zelfs gedeeld in Amerika'. De 21-jarige Brit ontkent dat hij een fotobewerkingsprogramma heeft gebruikt.

Anderen denken echter dat de jongen wellicht een speciale app heeft gebruikt. Door middel van Snap Ghost is het gemakkelijk om in de foto een 'geest' te plaatsen.

Sinds de beruchte foto durven enkele collega's niet naar de wc te gaan. ´Een paar collega's horen ook voetstappen, terwijl er niemand is.'