Nieuws
798680
Nieuws

Poll

'Lieve volgers: zal ik een borstvergroting laten doen of niet?'

Zal ik een borstvergroting doen of niet? Dat vroeg de voormalig Miss België Cilou Annys aan haar fans op social media, omdat ze al jarenlang aan het twijfelen is of ze haar kleine B-cup wil laten vergroten.

Al vanaf haar 18e is ze aan het dubben over een borstvergroting. "Ik wilde ze toen al laten vergroten, maar vond mezelf veel te jong”, zegt ze tegen de Belgische site Nieuwsblad.be. Nu spookt het opnieuw door haar hoofd en besloot ze haar fans op Facebook om raad te vragen. ”Op mijn Facebook pagina reageren vooral mensen die vinden dat ik het niet moet doen."

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

De mening van klanten

Klanten zijn wel positief over een borstvergroting. "Ik zit sowieso meer in de commerciële tak van het modellenwerk, dus voor mijn werk zou het zelfs goed zijn."

Stem

Jaren geleden was er een trend op Youtube waarin jonge meiden de wereld vroegen of ze knap of lelijk waren. Zou jij via social media vragen of er iets aan je uiterlijk mankeert en of je er iets aan moet doen? Stem op onze poll!