Nieuws/Binnenland
800852
Binnenland

Michael Martinez wint Nederlandse Mortal Kombat Cup

Michael Martinez ‘Taco’ uit Roermond heeft afgelopen weekend tijdens de Nederlandse finale van de Mortal Kombat Cup 11 andere finalisten verslagen in een bloedstollende finale. Begin juli zal Martinez Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Parijs.

Deze finale vindt plaats tijdens de Japan Expo. Er is een behoorlijke prijzenpot aanwezig. De winnaar neemt €15.00 mee naar huis. Daarnaast nemen de nummer twee en drie respectievelijk €3.000 en €2.000 mee naar huis. De winnaar van de Europese finale vertrekt naar Los Angeles voor de wereldwijde kampioenschappen op 11 juli.

Martinez heeft vertrouwen in zijn kansen tijdens de Europese finale: "De vele uren Mortal Kombat spelen door de jaren heen hebben nu echt hun vruchten afgeworpen! Het doet me goed om mezelf de beste speler van Nederland te mogen noemen. Ik hoop dat ik de Nederlandse fighting game scene trots kan maken in Parijs. Ik verwacht behoorlijk goede tegenstanders, maar ik denk dat ik wel een goede kans maak om in de top 3 terecht te komen. Eerst nog een hele hoop trainen en dan vol gaan voor de Europese titel."