Nieuws/Binnenland
806264822
Binnenland

Oeps: Sint legt per ongeluk tas met twintig cadeaus bij verkeerde deur

Venlo - Dat de Sint ook een dagje ouder wordt, blijkt maar weer: Judith vond zondag een grote tas met twintig cadeautjes voor de deur. Maar deze pakjes waren helemaal niet voor het gezin van Judith uit Venlo bestemd. Ze plaatste maandag een bericht op Facebook met een oproep: „Welke Sint heeft gisteren iets voor de deur gezet in een Kruidvat-tas?”

„De Sint heeft gisteren een foutje gemaakt”, schrijft Judith in haar Facebookpost. „Er stond een tas met kadootjes bij onze voordeur.” In de zak zaten zeker twintig pakjes, maar deze waren niet voor de kinderen van Judith bedoeld. Op het inpakpapier stonden namen geschreven, maar Judith herkende die niet.

Tekst gaat verder onder de post.

Judith heeft nog in de omgeving rondgekeken, maar kon ’de Sint en zijn hulppieten’ niet meer vinden om de cadeaus terug te geven. Tot nu toe heeft niemand nog bij Judith aangeklopt. De tas is voor de deur gezet in de omgeving Straelseweg in Venlo.

De cadeautjes zijn in de middag opgehaald, laat Judith weten aan EditieNL. „Er was een foutje in de navigatie gemaakt, het huisnummer was verkeerd ingevoerd”, vertelt ze. Er waren op 5 december geen teleurgestelde kinderen. ,,De cadeaus waren voor een vriendgroep’’, aldus Judith.