Nieuws
816061
Nieuws

Voor het weekend: negen gouden doetips!

Dé vraag die ons allemaal bezighoudt in de twee dagen dat het weekend telt: wat gaan we doen? Hebben jullie nog geen plannen? Misschien kunnen wij jullie dan inspireren met dit leuke weekendlijstje!

1. Uitgebreid ontbijten in bed

Een croissantje, een verse jus en een warme kop thee én natuurlijk ... in bed! Beter kun je de zaterdag niet beginnen, toch?

 

Lees hier het artikel: gezond ontbijten doe je zo!

2. Ontspannen in je homemade spa

Even helemaal tot rust komen doe je natuurlijk in je eigen spa. Maak je hoofd leeg in het warme bad, verzorg je gezicht met een voedend masker en sop je in met je favoriete douchegel! Wedden dat je helemaal zen de badkamer uit stapt?

 

Lees hier het artikel: creeër je eigen spa!

3. Picknicken

Of je nou in het park neerstrijkt met je man, kinderen of vriendinnen: een lentepicknick is altijd gezellig. Helemaal als je weet dat het zonnetje ook nog eens gaat schijnen. Dus vul die picknickmand én geniet!

 

Lees hier het artikel: het ultieme lentegevoel: organiseer een picknick

4. Bakken met de kids

Zijn jouw kinderen échte kookfanaten, maar zijn ze de zandkoekjes inmiddels wel een beetje beu? Duik dan eens de keuken in met deze vrolijke macarons! Niet alleen een succes voor de kids ... maar ook voor mama!

 

Lees hier het artikel: 3 x vrolijke macarons

5. Sporten in de vroege morgen

Oké, we geven toe: het klinkt misschien niet als muziek in de oren in je vrije weekend. Toch zitten er heel veel voordelen aan het sporten in de ochtend. Zo geeft het je een goed humeur, zorgt het voor een productief begin van de dag en slaap je er lekker door! Misschien toch maar eens proberen?

Lees hier het artikel: 11 redenen om 's ochtends te sporten

6. Fietsen door Nederland

Oké, echt geen zin om vroeg je bed uit te komen? Dan kun je natuurlijk ook je stalen ros uit de schuur halen en kiezen voor een gezellige fietstocht later op de dag. Wat dacht je bijvoorbeeld van een van deze vier fietsroutes?

 

Lees hier het artikel: vier prachtige Oer-Hollandse fietsroutes

7. Een spannende avond beleven met je lief

We weten het allemaal: een goed seksleven zorgt voor een gezonde relatie. Toch schiet een spannende avond er door de dagelijkse beslommeringen vaak bij in. Des te meer reden om het vuur met je geliefde dit weekend weer aan te wakkeren. Hoe? Door deze tips bijvoorbeeld.

 

Lees hier het artikel: leuke sekstips

8. Wijnproeven

Met vriendinnen, je geliefde of de buurvrouw: onze vinologe Jacqueline Niesten leert je wijnproeven als een professional. Dus trek die fles open en gooi je wijnskills in de strijd!

 

Lees hier het artikel: wijnproeven als een professional

9. Erop uit

Heerlijk toch, een weekendje vrij? Zin om iets te ondernemen, maar geen idee wat? Spit dan eens door deze originele uitjes. Van een wijnproeverij, een zelfpluktuin tot een drijvende sauna: keuze genoeg!

 

Lees hier het artikel: de 8 leukste uitjes voor de meivakantie