Nieuws
817809
Nieuws

Playmate Puck gaat acteren

Playmate Puck April Eve slaat een nieuwe weg in. De sexy blondine heeft namelijk een gastrol gescoord in het tweede seizoen van Sluipschutters.

De afgelopen twee jaar maakte Puck naam binnen de wereld van Playboy. Zo poseerde ze voor diverse internationale edities van het mannenblad en was host tijdens diverse feestje in The Mansion. De Playmate krijgt nu ook voet aan de grond in Nederland nu zij een vaste gastrol heeft gescoord in het tweede seizoen van Sluipschutters, het komische BNN-programma met Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten.

Sluipschutters acteur Leo Alkemade vertelt: "We hadden Puck uitgenodigd voor één scene, maar dat werkte zo prettig dat we haar daarna voor meerdere scenes hebben gevraagd. Ze is niet alleen een sexy verschijning maar bezit ook nog eens over een flinke dosis humor".

Ook de succesvolle Playmate, die op dit moment in Cannes verblijft vanwege een shoot voor Playboy USA, is erg te spreken over de samenwerking. "De lol die je in het programma ziet was er ook echt tijdens de opnames. Het is een feestje om met deze getalenteerde jongens te werken", aldus Puck April Eve.

Het tweede seizoen van Sluipschutters wordt vanaf september uitgezonden door BNN.