Nieuws
817937
Nieuws

Jared Leto en Margot Robbie zoenend gespot

Het gaat er nogal heftig aan toe op de filmset van de nieuwe anti-helden film Suicide Squad. Jared Leto en tegenspeelster Margot Robbie zijn tijdens een hartstochtelijke scène op de gevoelige plaat vastgelegd. 

De opnames van Suicide Squad van regisseur David Ayer zijn in volle gang. Op de foto's die onlangs door een insider op de filmset werden gemaakt, zien we Jared Leto als Joker en Margot Robbie in haar rol van Harley Quinn.

Op de beelden is te zien hoe Joker onder meer een onderdonsje heeft met Harley. Naast de zoenscène zien we ook hoe Jared tegenspeelster Margot vol in het gezicht slaat. Het lijkt er nogal heftig aan toe te gaan op de filmset in Toronto.

Film

Suicide Squad draait om een groep superschurken die door de regering op een missie worden gestuurd, waardoor hun daden worden vergeven maar die ze naar alle waarschijnlijkheid met de dood moeten bekopen.

Naast Jared en Margot zijn er ook rollen weggelegd voor Will Smith (Deadshot), Joel Kinnaman (Rick Flagg), Jai Courtney (Captain Boomerang), Viola Davis (Amanda Waller) en model Cara Delevingne (Enchantress).

Suicide Squad draait vanaf begin augustus 2016 in de Nederlandse bioscopen.

 

Bekijk de beelden hier.