Nieuws/Binnenland
818339
Binnenland

leukste park van Nederland

Geen park zo populair als het Vondelpark. Het Amsterdamse groene hart doet dan ook zeker niet onder voor het Central Park of welk beroemd stuk groen dan ook. En zodra het Openluchttheater van start gaat, is het Vondelpark helemaal 'the place to be'.

Al ruim dertig jaar lang worden er in het Vondelpark gratis openluchtvoorstellingen aangeboden. Met ook deze zomer moderne dans, kindervoorstellingen, jazzoptredens en een programma vol cabaret en kleinkunst. Maar er zijn ook klassieke lunchconcerten en ook dit jaar staat de populaire zondagmiddagprogramma - variërend van pop, rock, Nederlandstalige en wereldmuziek - op het programma.

 

Aankomende zondag 24 mei staat er een dansfeestje gepland. Met om 14.30 uur een slasaworkshop door Patrick Mussendijk (Guateque Dance Company), om 15.00 uur een Dance Acts met Mistura Movement, Latin Angels, Kiz-natics, ViP Dance, Catch the Mix en Jorge Bachata Suarez met Marit de Ruyter en om 16.00 uur een dansfeestje waarbij Cubaanse timba en salsa versmelten met optredens van Nils Fischer en Timbazo.

www.openluchttheater.nl