Nieuws
818445
Nieuws

Vrouwen zwijmelen massaal weg bij foto streekbushunk Lars

Gezocht: streekbushunks a la Lars uit Den Bosch!

Hoe vaak gaan de busdeuren voor je open en zie je daar een prachtige vent achter het stuur zitten? Voor Murual Soumete uit Den Bosch niet zo vaak. Tot afgelopen week. Toen stapte ze de bus in en zag de knappe buschauffeur Lars zitten: ze besloot de stoute schoenen aan te trekken en hem te fotograferen. Op social media zwijmelen vrouwen inmiddels massaal weg bij de foto: 'Ik ga nooit met de bus, maar een ritje met deze is wel leuk!'

Hallo meneer de buschauffeur!

"Ik wist niet wat ik zag toen ik de bus instapte. De deuren gingen open en BAM! Hello busdriver, who are you? Arriva chapeau, wat leuk dat de vrouwen in Den Bosch iets leuks hebben om naar te kijken als deuren van de bus open gaan", schreef Soumete onder de foto die ze op Facebook plaatste.

Ritje maken

De verbaasde reizigster is niet de enige die onder de indruk is van Lars. "Ik ga ook met de bus voortaan", "Waarom zit ik nooit in de bus?!" en "Daar wil ik wel een ritje mee maken!" zijn maar een aantal reacties op social media.

Gezocht: (streek)bushunks

Nu vinden wij Lars natuurlijk een hele mooie vent, maar we kunnen ons níet voorstellen dat hij de enige knapperd is die rondrijdt in een (streek)bus. Daarom willen wij jullie vragen om al jullie knappe, leuke, lieve, aardige, vrolijke (streek)bushunks naar ons toe te sturen via [email protected] o.v.v. 'Streekbushunk' of via Twitter met hashtag #streekbushunk. De leukste inzendingen wacht een mooie verrassing.

---Bekijk de eerste inzendingen hier!---

Lees ook