Nieuws/Opmerkelijk

Buzz om knappe buschauffeur

Een knappe buschauffeur, die rondrijdt in de omgeving Den Bosch, zorgt voor een buzz op sociale media. De foto die Murual Soumete op de facebookpagina van Arriva plaatste, werd overspoeld met complimentjes over de mooie meneer. 'Wanneer gaan we?', is slechts een van de duizenden reacties op de foto.

In een dag tijd is buschauffeur Lars Noordam uitgegroeid tot bekende Nederlander. Maar liefst meer dan 32.000 mensen vinden de foto op Facebook inmiddels leuk.

,,Zo... Arriva.. hebben jullie goed voor elkaar gekregen. Geen idee wat zijn naam is maar ik wist niet dat wat ik zag toen ik de bus gisteren instapte", zette de dame bij de foto op Facebook.

Het bericht wordt enorm gewaardeerd, want: ,,Dat is de moeite waard om met de bus te gaan!!", luidt slechts een van de reacties. Iemand anders wil haar patroon drastisch veranderen door de knappe buschauffeur: ,,Ik heb besloten voortaan met OV te gaan....."

Arriva is overigens erg blij met de aandacht. Zo zette de busmaatschappij op Facebook: ,,We zijn echt een beetje onder de indruk van alle aandacht voor onze Brabantse buschauffeur."

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));