Nieuws
819914
Nieuws

Hind uit de jury gezet door kritiek?

VIDEO - Donderdag kwam naar buiten dat Hind niet meer plaats zal nemen in de jury, drie dagen voor de eerste ronde van start gaat. Zouden Hinds uitlatingen over corruptie haar de kop hebben gekost?

Hind deed zelf mee aan het Eurovisie Songfestival en deed dinsdagavond uitspraken over corruptie wat haar wel eens haar juryplaats kan hebben gekost. Donderdag werd bekend dat Do haar plek inneemt terwijl de eerste ronde in zicht is.

Hind deed mee aan het festival in 2008 en schrok toen ze winnaar Dima Bilan snuivend het toilet uit zag lopen. Dat hij won ondanks dat hij volgens Hind geen noot meer raakte in de finale, heeft hij volgens Hind te danken aan het feit dat Rusland een miljoen heeft geschonken aan het festival, zo laat ze dinsdag weten aan Shownieuws.

Twee dagen later komt het nieuws naar buiten dat de zangeres vervangen wordt door zangeres Do, wegens 'andere verplichtingen'. Inmiddels staat de eerste ronde voor de deur, op 19 mei brengt Trijntje Oosterhuis haar nummer Walk Along ten gehore.