Nieuws/Opmerkelijk
824688
Opmerkelijk

Seksrobot gemolesteerd

BARCELONA - Wetenschapper Sergi Santos dacht zijn zelf gecreëerde ’intelligente’ seksrobot Samantha (waarde: 3000 pond) mee te nemen naar een winkel in Barcelona, maar dat had hij beter niet kunnen doen. Een groep agressieve tieners betastte Samantha aan alle kanten met alle gevolgen van dien: ze brak deels in stukken en moest ter reparatie worden teruggestuurd.

„Ze is geen f*cking speelgoed!”, riep Santos de groep nog na. Hij wilde aan het publiek laten zien wat ze allemaal kan op het familiaire, romantische, seksuele en filosofische gebied.

De seksrobot is geprogrammeerd om toegankelijk te zijn en mag vooral niet verward worden met een sekspop, laten haar makers aan Daily Star weten. Santos is dan ook zeer teleurgesteld in de groep mensen in Barcelona, omdat ze Samantha niet op waarde wisten te schatten. „Ze zaten aan haar borsten, benen en armen. Twee vingers waren gebroken. Ze is hevig gemolesteerd.”

Hij vervolgt: „Mensen kunnen heel slecht zijn. Ze snappen de technologie niet en hoefden er niet voor te betalen. Ze hebben de pop echt mishandeld als een stelletje barbaren.”