Nieuws/Binnenland
826823
Binnenland

’Vrouw had bepaalde seksfantasieën’

’Geen misbruik maar groepsseks in goed overleg’

TILBURG - „Er is niets tegen haar wil gedaan”. Dat zegt de advocaat die enkele tieners bijstaat die ervan worden verdacht een 24-jarige Tilburgse vrouw maandenlang te hebben misbruikt. De vrouw zou de jongens zelf hebben uitgenodigd. De plaatsgevonden groepsseks was met wederzijdse toestemming.

Dat zegt Advocaat Henk van Asselt, die samen met collega Mark Broere de jongens bijstaat, tegen het Brabants Dagblad namens een van zijn cliënten. Volgens Van Asselt zou de vrouw niet maandenlang zijn misbruikt.

De 17-jarige jongen uit Tilburg ging eerst met de vrouw naar bed. Later kwamen daar andere jongens bij. De vrouw zou hiervoor toestemming hebben gegeven.

’Bepaalde seksfantasieën’

,,Volgens mijn cliënt houdt de vrouw in kwestie er bepaalde seksfantasieën op na. Pas nadat ze werd betrapt door mensen uit haar omgeving, is ze naar de politie gestapt”, aldus de advocaat tegen de krant.

In februari van dit jaar deed de vrouw aangifte. De politie startte een groot onderzoek. In totaal zitten nu zeven jongens vast in de zaak.

Jeugdbende

De aangehouden tieners, in de leeftijd van 15 tot en met 18 jaar, maken deel uit van een jeugdbende die een tijdje actief is geweest in Tilburg-Noord. Dat bleek uit het onderzoek van de politie.

Op dinsdag 26 september werden ze opgepakt op school en thuis. Inmiddels is de vrouw verhuisd.