Nieuws
831390
Nieuws

Vliegtuigsuite beste hotel van Nederland

Vliegtuigsuite wint dit jaar de Zoover Award voor beste hotel van Nederland. Vandaag zijn in Utrecht de beste accommodaties van Nederland onderscheiden met een Zoover Award Gold. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Winkel van Sinkel zijn prijzen voor de beste hotels, Bed & breakfasts, vakantieparken, appartementen en campings van Nederland uitgereikt.

Met een gemiddelde van 9,8 neemt het bijzondere vliegtuigsuite hotel in Teuge (Gelderland) de titel over van Hotel Kogerstaete, dat de afgelopen 4 jaar als beste uit de bus kwam. Vliegtuigsuite heeft slechts 1 kamer., maar wat voor één. De suite biedt alles voor een onvergetelijk verblijf: gegarandeerde privacy, een unieke ervaring, volop luxe en natuurlijk een prachtig uitzicht vanuit de cockpit. Volgens bezoekers is slapen in deze oude Russische Ilyushin 18 een onvergetelijke ervaring: “Het uitzicht vanuit je bed is fantastisch, je kijkt zo de cockpit in”.

Op de tweede plaats vinden we Hotel de Eenhoorn in het Zeeuwse Oostbrug, op de derde plaats staat Hotel Van der Valk 'Het Aresthuis'. Villa Oldenhof voor vijfde keer beste Bed & BreakfastVilla Oldenhof in het Utrechtse Abcoude wint voor de vierde keer in de categorie Bed & Breakfast. Met eveneens een 9,8 is Villa Oldenhof toonaangevend voor Nederlandse accommodatiehouders. Landal Waterpark Terherne beste vakantieparkLandal Waterpark Terherne bezet twee van de drie plaatsen in de top 3 vakantieparken. De winnaar van vorige editie, Landal Strandhuisjes vinden we op de tweede plaats. Landegoed het Rheins in Overijssel sluit de top drie.Beste Camping dit jaar in OverijsselDat je niet groot hoeft te zijn om een Zoover Award in de wacht te slepen bewijst Boerderijcamping de Beek in het Overijsselse Buurse. Achter een echte Twentse Boerderij is deze kleinschalige camping opgetrokken. De gastvrijheid van de uitbaters wordt zeer goed beoordeeld. Zeeland telt de meeste campings in de top 25, namelijk 8, Drenthe is goede tweede met 7 campings.