Nieuws/Binnenland
831472
Binnenland

Grote belangstelling voor H&M outlet Rotterdam

H&M opent tijdelijk een pop-up outlet in Rotterdam. Inmiddels hebben op Facebook al ruim 11.000 personen aangegeven bij de opening aanwezig te zullen zijn.

Op de Facebookevent pagina van de opening op woensdag 22 april hebben al zo'n 11.000 mensen aangemeld dat ze aanwezig zullen zijn.

Op het evenement wordt vooral gereageerd door vriendinnen die elkaar uitnodigen. "Zijn we klaar om te vechten!?", schrijft een uitgenodigde. "Gaan wij meedoen aan deze oorlog?  I'm scared...", tikt een ander. Men maakt zich vooral zorgen of er door de drukte nog kleding over zal blijven. "Pff moet gewoon werken tot 17u. Zeker als ik daar kom is die winkel al leeg", is onder meer op de pagina te lezen.

Collecties

In de winkel zijn overgebleven items uit oude collecties te vinden met tot wel 80% korting. Zo meldt H&M dat er dames-, heren-, en kindercollectie, maar ook accessoires, lingerie en kledingstukken van onder meer de Divided-collectie en de wat luxere H&M Trend-collectie verkrijgbaar zullen zijn.

De outlet vervangt van het filiaal van de H&M in de V&D, omdat de reguliere H&M er vertrekt. Dit was al langer bekend, omdat het filiaal ‘overbodig werd’ doordat het grootste filiaal van Europa in de Rotterdamse Koopgoot werd geopend.

De pop-up shop blijft nog tot 21 juni open (elke maandag tot en met zondag van 9.00 tot 18.00, vrijdag tot 21:00) en wordt wekelijks aangevuld met nieuwe artikelen.

H&M Outlet, Rodezand 50, Rotterdam.