Nieuws/Opmerkelijk
832096
Opmerkelijk

Kakkerlak in Big Mac

Een grote nachtmerrie voor Annah Stevenson uit Nieuw-Zeeland: ze nam afgelopen zaterdag een hap uit de Big Mag van de McDonald's en at daarbij een halve kakkerlak. Ze vertelt over haar verschrikkelijke ervaring: ,,De ingewanden hingen eruit en er zat een groot gat in het midden van de kakkerlak."

,,Eerst dacht ik dat het een stukje kraakbeen was, maar bij de derde hap merkte ik dat het iets anders moest zijn," vertelt 26-jarige moeder Annah aan Marlborough Express.

Wanneer ze de halve kakkerlak uit de burger haalde, probeerde ze zich nog groot te houden tegenover haar zoontje. Voorzichtig was ze de delen van de kakkerlak tussen haar tanden aan het weghalen, want ze zat er al een tijdje op te kauwen. Rustig stond ze op en ging ze naar de badkamer.

In de badkamer heeft ze het er allemaal uitgegooid. ,,Ik was aan het kokhalzen en kotsen in de wasbak."

Zoals ieder ander heeft ze grondig haar tanden gepoetst daarna, maar blijkbaar waren nog niet alle stukjes van de kakkerlak uit haar mond. ,,Op dat moment haalde ik alle zwarte knapperige pantser-deeltjes van de kakkerlak er pas uit."

McDonald's reageert dat er een grondig onderzoek komt naar deze verschrikkelijke verschijning in de populaire burger. ,,Elke klacht over de voedselveiligheid nemen we zeer serieus," zegt een woordvoerder van McDonald's. De franchisenemer heeft inmiddels de burger opgehaald om het incident verder te kunnen onderzoeken.

Eén ding weet Annah in ieder geval zeker: ze zal nooit en te nimmer meer bij McDonald's eten. Annah moet nog steeds bijkomen van haar vreselijke ervaring. Ze wil daarom ook -logischerwijs- niet worden gecompenseerd met coupons.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));