Nieuws/Binnenland
832134
Binnenland

Star Wars: Battlefront uit op 19 november

VIDEO: Ontwikkelaar Dice en Lucasfilm hebben tijdens Star Wars Celebration-conventie officieel bekendgemaakt dat Star Wars: Battlefront op 19 november in Europa zal verschijnen. De datum van 17 november die vorige week lekte, geldt voor Noord-Amerika.

In Star Wars: Battlefront kunnen fans met de meest gedenkwaardige personages spelen, zoals Darth Vader en Boba Fett. De game bevat talloze modi die zijn afgestemd op verschillende soorten gevechten, variërend van grotere competitieve multiplayergevechten voor 40 spelers tot speciale missies die je alleen, offline met een vriend op split-screen of coöperatief online kunt spelen.

“Zoals zoveel andere mensen uit de wereld is iedereen bij DICE een enorme fan van het Star Wars-universum”, aldus Sigurlína Ingvarsdóttir, Senior Producer van Star Wars: Battlefront. “Het is met recht een eer om te mogen werken aan een Star Wars-project, wetende dat we helpen bij de presentatie van ons geliefde universum aan onze generatie en een legioen nieuwe Star Wars-fans."

”Dankzij de toegang en de kennis die Lucasfilm met ons deelt en de passie en het talent van ons team kunnen we een ongelooflijk spel afleveren dat je midden in de Star Wars-gevechten stort die je thuis altijd naspeelde.”

Fans die Star Wars: Battlefront reserveren voor de PlayStation 4, Xbox One en pc kunnen als eerste op 1 december aan de slag met de Battle of Jakku. In deze downloadbare content beleven spelers de gebeurtenissen die hebben geleid tot het enorme, verwoeste landschap van Jakku  in Star Wars: The Force Awakens. Andere spelers krijgen op 8 december toegang tot deze gratis content.