Nieuws
832214
Nieuws

Taylor krijgt Milestone Award

Emotionele toespraak moeder Taylor Swift

Taylor Swift kreeg zondagavond haar Milestone Award uit handen van niemand minder dan haar moeder. Andrea Swift, die onlangs bekendmaakte dat ze kanker heeft, gaf een emotionele toespraak ter ere van haar 25-jarige dochter.

"Ik heb deze mijlpaal-artiest gezien sinds ze een klein meisje met warrig haar en vol verbeelding en creativiteit was, tot dit moment waarop ze zich op haar volgende wereldtournee voorbereidt", zei Andrea volgens E! News. Taylors favoriete bezigheid is volgens haar "een liedje schrijven, een verhaal vertellen, gitaar of piano te spelen."

Andrea vertelde dat de populaire popartiest als kind weinig vrienden had. "Ik wil de muziekgemeenschap bedanken goed voor haar te hebben gezorgd. En de fans, omdat ik weet dat jullie net als ik van haar houden." Ze sloot af met tranen in haar ogen en de woorden: "Ik ben een heel trotse moeder."

Popmuziek

Taylor bedankte haar fans voor het warme welkom dat ze kreeg nadat ze de overgang maakte van countrymuziek naar popmuziek. "Ik ben er trots op dat ik door countrymuziek heb geleerd mensen aardig en met respect te leren behandelen."

Taylor Swift is één van de artiesten die ter gelegenheid van de vijftigste Academy of Country Music Awards een Milestone Award hebben gekregen. De andere winnaars zijn Miranda Lambert, Garth Brooks, Reba McEntire, Kenny Chesney, George Strait, en Brooks & Dunn.