Nieuws
834502
Nieuws

Nieuwe seizoen morgen van start

Ook mannenliefde in Geordie Shore

Video: Met de intrede van nieuwe huisgenoot Nathan zijn het in het tiende seizoen van Geordie shore niet alleen heterostelletjes die in de privékamer belanden. Dat was even wennen…

Voor fans is niets meer te gek na tien seizoenen kijken naar een groep losgeslagen Engelse jongeren die in een huis zitten en niet veel meer doen dan drinken en seksen. Daar kan toch nog een schepje bovenop, vertellen castleden Gary ’Gaz’ Beadle en Aaron Chalmers tijdens een bezoek aan Amsterdam.

„Het was even omschakelen om Nathan tijdens het uitgaan mannen te zien versieren”, lacht Gaz. „Helemaal toen hij ook met een man in de privékamer belandde. Maar wij hebben hem met open armen ontvangen, hebben hem helemaal geaccepteerd.” Aaron: „We hebben het gevoel dat we daar een voorbeeldrol in hebben. Daarom is het zo goed van MTV dat ze hem in het huis hebben gezet. In andere programma’s zie je weliswaar liefde tussen twee mannen, maar bij ons zie je echt alles.”

Echt ’alles’ laten zien is sowieso niet het probleem van dit stelletje; van vechten tot dronken op de grond vallen tot heftige slaapkamermomenten en zelfs bedplassen. Gaz kan er alleen maar om lachen. „Dat is precies wat iedereen doet die jong is. Je moet bedenken dat de uitzendingen maar 45 minuten van een hele week laten zien. Dan krijg je natuurlijk de meest extreme momenten voor je neus. Dat is zelfs na tien seizoenen nog leuk. Ik doe ook heus andere dingen, maar niemand zit erop te wachten om mij met mijn opa een oorlogsdocumentaire te zien kijken.”

Wordt er nagedacht over een leven na Geordie shore? Aaron: „Natuurlijk, we hebben allemaal ondernemingen waaraan we bouwen. Maar nu is nu: wij willen later graag terugkijken op een geweldige tijd. Daar zijn de jaren dat je in de twintig bent, toch voor? We hebben de tijd van ons leven en kunnen nog mooie auto’s kopen ook.”

Ook al laten de mannen alles van zichzelf zien, er moet toch iets zijn dat de kijker niet van hen weet? Gaz: „Ik ben heel goed in wiskunde. Alles met cijfers. Echt waar! Op school versloeg ik iedereen. Ik ben heel slim.”

Lachend: „Aaron is stiekem zacht en zorgzaam. We zijn eigenlijk best een mooie combinatie!”

Het nieuwe seizoen van Geordie Shore start 12 april op MTV.