834618
Binnenland

Rokjesdag in beeld

Hoewel het 's ochtends nog fris is, maken veel dames zich op voor rokjesdag. Zo plaatsen vrouwen vandaag hun outfit op sociale media waarop ze uiteraard een rokje of jurk dragen.

Ook de voorbereidingen op rokjesdag worden veelal besproken op sociale media. Zo plaatste een dame een foto van haar benen tijdens het scheren. Daarnaast zijn de melkflessen ook nog gesprek van de dag.

Lees ook: Bruine benen in 5 eenvoudige stappen.

In de ochtend is men echter nog wel afwachtend met rokjesdag, want de dag begint behoorlijk koud met temperaturen onder de nul. Daarom dragen sommige dames verstandig een legging onder de rok, zodat deze later altijd nog uitgetrokken kan worden.

's Middags stromen de foto's echter binnen op sociale media waarop vrouwen (en zelfs mannen) trots hun benen laten zien. Zelfs Jochem Meyer is ook van de partij. Alle foto's met #rokjesdag zijn allemaal hieronder te bekijken.

Doe jij mee met rokjesdag? Stuur je foto in via sociale media onder #rokjesdag of mail deze naar de redactie.

 

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");