Nieuws
835337
Nieuws

Stadstour 2.0

Iedereen, ja zelfs de kat, gebruikt tegenwoordig een iPad. Waarom zouden we het handige apparaat dan niet gebruiken om een stad te verkennen? Geen gedoe met een grote kaart of stedengids, Lost in Time gaat met de tijd mee.

Lost in Time is een interactieve stadstour op de iPad waarmee je al puzzelend en speurend opdrachten uitvoert en zo de stad leert kennen. De gloednieuwe stadstour is er tot nu toe voor Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Amersfoort aan de Eem. Eigenlijk gebruik je de iPad als een TomTom: op het scherm zie je steeds waar je bent en naar welke tijdspoort of historische plek je toe kunt lopen.

Een avontuurDe tour is een spannend avontuur. Je ontdekt dat Thijmen, een jonge hacker, een tijdmachine heeft gestolen van de professor. Hij reist door de tijd en probeert de geschiedenis te veranderen. Jij reist hem achterna met je eigen iPad als tijdmachine. Zo kun je terecht komen in de Middeleeuwen, waarbij je moet helpen om iemand uit een brandend huis te redden, of in het jaar 1500 waar je een zieke jongen helpt die bijna wordt vergiftigd door een dronken kwalzalver. Lukt het je om Thijmen te vinden? Of blijft hij voor altijd… Lost in Time.

Klik hier om meer te weten over Lost in Time.