Nieuws
836772
Nieuws

Top 10 selfiespots in fotogeniek Den Haag

Den Haag op z'n paasbest

Wat te doen dit weekend met het gezin, je lief of met vrienden? Den Haag heeft zin in visite en is klaar om je te ontvangen. In Den Haag is op z'n paasbest.

Struin over één van de Paasmarkten, doe mee met het Openlucht Paasontbijt in het Zeeheldenkwartier of maak een verfrissende strandwandeling en geniet van een Paasontbijt bij een van de paviljoens langs het 11 kilometer lange strand.

Met de Pasen start ook het seizoen voor de attracties in Den Haag weer. Doe een dagje Nederland in  Madurodam of vaar met de Willemsvaart naar de Glazen Koets in het Louwman Museum. Verstop en zoek paaseieren in Duinrell of kom naar de seizoensopening van Drievliet op Goede Vrijdag. Of rijd binnen 30 minuten naar de Keukenhof.

Iets dichter bij huis staat het Lange Voorhout er dit weekend ook zeker op zijn paasbest bij met de paarse en witte krokussen. Aan deze mooiste laan van Den Haag kan je binnen in Escher in het Paleis de wondere wereld van deze kunstenaar beleven of – om de hoek – de wereldberoemde schilderijen in het Mauritshuis. En vergeet natuurlijk niet naar het Gemeentemuseum te gaan. Naast de tentoonstelling van Anton Corbijn  opent dit weekend de tentoonstelling 'Holland op z'n mooist'. Aan de overkant van het Gemeentemuseum kunnen de kinderen rondspringen als de Paashaas bij Planet Jump.

 

Top 10 selfiespots in Den Haag

Voor op je Facebook of Twitter. Speciaal voor de fanatieke social media gebruikers is er een top 10 samengesteld van de mooiste locaties voor een selfie. Van een zelfgemaakte foto met een typisch Haagse skyline op de achtergrond tot een selfiespot in de achtertuin van de koning en van de mooiste selfies met een kleurrijke zonsondergang op het strand tot adembenemende zelfportretten met het uitzicht over Den Haag, Scheveningen en Kijkduin.

 Koninklijk winkelen

In de binnenstad zijn de winkels op Tweede Paasdag geopend en in Scheveningen zelfs het hele weekend. Bezoek de VVV en ervaar Den Haag als een royal. Met de Koninklijke wandelroute word je in je eigen tempo door de stad geleid langs de hofleveranciers van het Koninklijk Huis in de 'Beste Binnenstad van Nederland 2013-2015.'