Nieuws
836809
Nieuws

Beladen première Furious 7

Furious 7 is woensdag wereldwijd in première gegaan. Het was een emotionele dag voor de castleden, die de rode loper in Hollywood betraden zonder hoofdrolspeler Paul Walker.

Paul overleed in november 2013 bij een auto-ongeluk. De opnames van de film waren toen nog niet afgerond. Pauls broers Cody en Caleb werden hierop als stand-in ingezet.

Cody was de hele dag al zenuwachtig voor de wereldwijde première. "Ik weet dat het emotioneel gaat worden", vertelde hij aan E! News. Hij hoopt dat Furious 7 de beste film van zijn broer is geworden. "Veel mensen gaan hem met deze film herinneren."

Hij geeft toe dat hij heeft getwijfeld of hij wel wilde meewerken aan het zevende deel van de populaire filmreeks. "Maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Ik heb veel geweldige mensen leren kennen en meerdere vrienden voor het leven gemaakt."

Op de première van de film waren veel castleden aanwezig. Zo maakten naast  Vin Diesel, een goede vriend van Paul, ook Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel en Elsa Pataky hun opwachting.