Nieuws/Buitenland
83892972
Buitenland

56-jarige Nederlander in rolstoel op Mallorca aangehouden voor mishandeling en diefstal

Beeld ter illustratie

Beeld ter illustratie

PALMA DE MALLORCA - Een 56-jarige Nederlander, die in een rolstoel zou zitten, is in het Spaanse Palma de Mallorca opgepakt voor het mishandelen en bestelen van een 62-jarige Duitse toerist. Ondanks dat Joseff M. nog probeerde weg te komen, wist de politie hem snel aan te houden. Dit meldt de Spaanse krant Ultima Hora.

Beeld ter illustratie

Beeld ter illustratie

Nietsvermoedend liep de Duitse toerist met zijn vrienden over het Plaça de l’Olivar, het centrale plein van Palma. Vrij onverwacht kwam de Nederlander op hem af, gaf hem een klap in het gezicht en stal zijn portemonnee. M. ging er snel van door, met de Duitse toerist bloedend en schreeuwend in de achtervolging. Omstanders keken verbaasd toe, zij hadden geen idee wat er precies gaande was.

Al snel kon de politie de man aanhouden. Zij waren toevallig op patrouille op het plein en hoorden de Duitse toeristen om hulp roepen. Doordat hij in een rolstoel zat, moest hij met een ambulance naar het politiebureau gebracht worden. M. wordt verdacht van beroving en mishandeling. Hij zit voorlopig vast terwijl de politie onderzoek doet.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop