Nieuws
839787
Nieuws

VIDEO: Acteurs voordat ze Hollywood bereikten

Van aambeienzalf reclame tot Oscarnominaties. Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Anne Hathaway en Mila Kunis debuteerden allemaal in reclamespots.

Een merendeel van de Hollywood sterren speelde op jonge leeftijd al in reclamespots. Zo schitterde Brad Pitt op z'n twintigste in z'n blote barst in de commercial van een bekende chipsfabrikant en maakte Anne Hathaway reclame voor Barbie.

Bekijk hieronder de spots van zeven bekende acteurs voordat ze Hollywood bereikten.

1. Anne Hathaway

Anne heeft lang voordat ze een Oscar won voor haar rol in Les Miserables, in een reclame van barbie gespeeld. De actrice zingt zelfs in de spot. Bekijk de acteerkunsten van een piepjonge Anne hieronder.

2.  Leonardo DiCaprio.

De Wolf Of Wall Street-acteur bemachtigde op jonge leeftijd een rol in een kauwgumreclame.

3. Naomi Watts

Op de CV van Naomi Watts prijkt naast haar hoofdrollen in onder meer King Kong (2005), Mullholland Drive (2001) en biopic Diana (2013) ook een reclameklus voor een bekend tamponmerk.

 

4. Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar, bekend van 'Buffy the vampire slayer', speelde op vier jarige leeftijd in de spot van een fastfoodketen.

5. Bryan Cranston

De Breaking Bad'-acteur koos ervoor om z'n acteercarrière destijds een boost te geven door mee te spelen in een reclame voor aambeien-creme.

6. Mila Kunis

Mila Kunis die haar grote doorbrak beleefde in 'That '70's Show', heeft ook op jonge leeftijd in reclames voor haarmiddelen en poppen gespeeld.

 

4. Brad Pitt

Hunk Brad Pitt liet op 20-jarige leeftijd in een spot van een bekende chipsmerk zien hoe hij de meiden om zijn vingers wond.